Aanbevelenswaardig online marketing bureau

87Vandaag een brijdrage over een mijns inziens zeer aanbevelenswaardig online marketing bureau, te weten ZEO. Zoals jullie weten heb ik een eigen onderneming hier in Nederland en kwam ik in aanraking met dit bureau toen ik besloot ook het web op te gaan. Op zeker moment konden ik en mijn mede-ondernemers er niet meer onderuit namelijk, we moesten onze aanpak wel veranderen. Net als vele anderen had ik de komst van het internet niet slechts als toevoeging maar ook als bedreiging van mijn eigen handel gezien – en om eerlijk te zijn zag ik het met lede ogen aan. De veranderingen gingen mij veel te snel en handel drijven zoals ik dat gewend was ging eigenlijk niet meer. We hadden ineens concurrentie uit hoeken waar ik ze nooit verwacht had.

Expertise op uitgebreide terreinen

88

Enfin, toen ik eenmaal de stap maakte er dan toch in mee te gaan, wilde ik het in een keer goed doen. Ik wilde het totale plaatje vertegenwoordigd zien en geen onderdeel onbenut laten. Op meerdere terreinen heeft dit online marketing bureau voor mij dan ook een stempel op het internet gedrukt – en een onuitwisbare indruk achtergelaten. Neem AdWords campagnes, die het bedrijf voor ons geregeld heeft en waar we flink mee gescoord hebben. Die hebben we een tijdlang gebruikt toen we zelf nog niet in de top vijf of top drie positie in Google stonden en we toch zichtbaar wilden zijn voor potentiële klanten. Daarnaast is er veel zoekmachine optimalisatie gerelateerd werk verricht door het bureau en heeft dat z’n vruchten echt afgeworpen. 86Ook sinds de Penguin veranderingen van afgelopen najaar zijn wij heel stabiel gebleven, hetgeen voor mij dat dit online marketing bureau al die tijd al goed bezig is geweest. Voor Magento webshops of WordPress websites kun je bijzonder goed bij dit bedrijf terecht, ze heeft er echt een expertise in.