Advies gevraagd aan kleurenspecialist brabant

Een twijfelaar is een goede benaming voor mezelf, ik kan niet goed kiezen uit kleuren of van dat soort dingen. Dit is dan ook gelijk de reden dat ik voordat ik begon aan het verven van mijn kantoor advies heb gevraagd aan kleurenspecialist brabant. Dit bedrijf kende ik al door de goede reviews over het hele internet, ik heb gelijk contact opgenomen met dit bedrijf en wilde goede hulp en kreeg dit ook van de kleurenspecialist brabant.

verf4

goede hulp gekregen

Ik kon echt merken nadat ik mijn verhaal had gedaan en waarvan ik hield qua kleuren had uitgelegd dat deze specialist goede kennis had van kleur, daarom ook de naam kleurenspecialist, haha. Maar ik heb echt goede hulp gekregen en ook kreeg ik de besproken kleuren opgestuurd, hiermee kon ik dan in het echt kijken op de muur wat het beste zou zijn. Ik ben dankzij deze specialist bij de juiste keuze terecht gekomen en vond het geweldig hoe deze medewerker te werk ging om mij zo goed mogelijk te helpen.

Color guide samples pantone close-up

Nadat ik deze kleur had aangebracht op mijn muur en klaar was met het verven, was ik heel erg blij met de kleur en tevreden over de keuze die we samen hadden gemaakt. Ik heb gelijk contact opgenomen om te zeggen hoe blij ik was met deze keuze. Iedereen uit mijn buurt vind deze kleur precies bij mij passen en ik zeg hun dan ook dat ik dit met de kleurenspecialist heb beslist. Ik wil dit bedrijf heel erg bedanken voor de perfecte dienst.