Ben jij een ondernemer die op zoek is naar horeca parasol?

xterior

xteriorAfgelopen zomerseizoen heeft een vriend van mij geïnvesteerd in een nieuw terras. Hij vroeg aan mij of het verstandig was om dit te doen en of ik voor hem een overzichtelijk kostenplaatje kon maken. Natuurlijk ging ik samen met hem kijken welke opties voor hem het best waren. Als eerste advies gaf ik hem mee om alles online te bestellen. Vaak zijn de prijzen hier goedkoper als in een winkel. Een site heeft namelijk niet dezelfde kosten als een winkelpand.

Omdat hij ook alles via één website wou doen kwam die al snel uit bij xterior-parasols.nl. Hier kun je terecht voor een horeca parasol op maat, windschermen, heaters en zonwering. Het online assortiment is erg uitgebreid en leveren veel maatwerk. Om een goed kostenplaatje te maken heb ik het vergelijken met andere bedrijven, zowel winkels als websites en zij zijn echt de goedkoopste.

Horeca parasol

Ook de service is erg hoog

parasolHet terras staat er inmiddels in ik kan jullie vertellen dat de kwaliteit van Xterior erg hoog is. Dit geldt niet alleen voor de producten, zoals de op maat gemaakt parasol horeca maar ook de service. De levering duurde slecht zes werkdagen. Dit terwijl en ook nog een logo op bedrukt is.

Ook heeft hij al van meerdere mensen positieve feedback ontvangen. Vooral omdat de parasol erg opvallend is ten opzichte van andere horeca gelegenheden in de straat. Deze firma verdient dan ook een groot compliment en is een echte aanrader!