Bijna is het weer tijd om kerstpakketten te bestellen!

Kerstpakketten

In die tijd van het jaar dat de meeste scholen nog zomervakantie vieren en dat hete, zonnige dagen de boventoon voeren, zijn maar weinig mensen met hun gedachten bij december, een periode die bekend staat om donkerte, kou en feestdagen. Wanneer je ondernemer bent is dit echter waarschijnlijk anders. Ondernemers dienen eigenlijk altijd vooruit te denken. Om die reden is het heel normaal dat rond augustus of september, kort na de zomervakantie, de meeste bedrijven hun kerstpakketten bestellen. Sommige bedrijven, vooral die waar zeer veel mensen werken, doen dit zelfs al eerder. Daarentegen zou je hiermee ook tot in de herfst kunnen wachten, maar dan loop je het risico dat de meest populaire pakketten reeds uitverkocht zijn. Er op tijd bij zijn is dus essentieel!

Zelf samenstellen

Hoe zit het met de pakketkeuze?

Het aanbod aan kerstpakketten is er de afgelopen decennia bepaald niet kleiner op geworden. Heden ten dage heb je de keuze uit onder andere de volgende soorten pakketten:

• Traditionele kerstpakketten. Deze zijn doorgaans vooral gevuld met luxe etenswaren.
• Kerstpakketten met producten met (verpakkingen met) een bepaalde kleur. Ook hierbij gaat het meestal vooral om etenswaren.
• Pakketten met voedsel met een bepaald thema. Italiaanse kerstpakketten zijn hiervan het bekendste voorbeeld. Hierin zitten luxe Italiaanse etenswaren, meestal producten die je niet in Nederlandse supermarkten vindt.
• Ritualspakketten.
• Drankpakketten, waarbij je normaal gesproken keuze hebt uit bieren, wijnen en whiskeys.
• Zelf samengestelde pakketten: hierbij geef je je medewerkers een bepaald saldo aan krediet, waarmee ze vervolgens zelf mogen shoppen.

Groot assortiment