Cursus commerciële vaardigheden via SalesTopics gevolgd

cursus commerciële vaardigheden

Voor een tijd terug heb ik de cursus commerciële vaardigheden gevolgd. cursus commerciële vaardighedenBehalve dat ik altijd bezig ben om de verkoop van mijn producten aan te prijzen, ben ik erg geïnteresseerd in deze opleiding. Via SalesTopics ben ik deze opleiding gaan volgen. Op deze manier leer ik hoe ik het beste het vertrouwen van de klanten kan winnen en hierdoor meer kan verkopen. De trainers die deze opleiding geven, hebben zelf jarenlange ervaring op het gebied van sales, marketing, management en ondernemerschap. Zij weten dus uit eigen ervaring bepaalde situaties uit te leggen en daarmee kan jij jouw kansen vergroten.

De oprichter van SalesTopics is Rob Snoeijen. Hij weet met veel enthousiasme en zijn team, klanten te inspireren en motiveren om te veranderen. Door goede verkoopresultaten kan jij jouw marges verbeteren of  een grote omzetgroei realiseren.

Dankzij een cursus commerciële vaardigheden sta ik sterker in mijn schoenen

cursus commerciële vaardighedenHet verkopen van bepaalde producten heeft mij altijd al aangetrokken. Daarom ben ik zelf een eigen bedrijf begonnen en met een zeer goed resultaat. Maar zoals ik altijd tegen mijn medewerkers zeg, het kan altijd beter. Daarom leek het mij verstandig dat iedereen een cursus commerciële vaardigheden ging volgen. Deze opleiding had ik zelf al gedaan en ik was daar zeer enthousiast over. Hier leerde ik, van de toptrainers de juiste kneepjes van het vak. Vooral het stevig in de schoenen staan, dat ontbrak bij mij nogal eens. Vaak merkte ik door mijn onzekerheid, dat de klanten hierdoor ook gingen twijfelen. 

Tegenwoordig is er van onzekerheid bij mij niets meer te merken. Dat heb ik mede te danken aan de training die ik via SalesTopics heb gevolgd. Hierdoor zijn de verkoopresultaten verbeterd. Daarom leek het mij een goed idee om alle medewerkers deze opleiding te laten volgen. Het is erg leerzaam en zeker voor de omzet een pluspunt.