De beste vintage stoelen vind je hier

vintage stoel

Graag vintage stoelen kopen? Deze stoelen kan je het beste verkrijgen bij Super-Seat. Dit bedrijf heeft namelijk een groot assortiment aan vele vintage stoelen. Hierdoor is het makkelijk om als klant het juiste vintage stoel uit te kunnen zoeken. Zo heeft Super-Seat ook veel ervaring in het verkopen van vele vintage stoelen. Dat komt omdat Super-Seat al vele jaren bestaat, en heeft hierdoor veel kunnen bereiken. Zo zijn ze de grootste horeca stoelen leverancier. Zo kan er dus echt gezegd worden dat Super-Seat het heeft gemaakt in de markt waarin zijn zich bevinden. Natuurlijk kan je ook als particulier terecht bij Super-Seat, maar zal je niet gebruik kunnen maken van vele andere diensten die dit bedrijf wel kan verlenen aan de horeca.

super seat

Veel meer mogelijkheden bij Super-Seat

Super-Seat verkoopt niet alleen maar vintage stoelen aan vele horecabedrijven, al denken vele bedrijven dit wel, natuurlijk komt dit door de naam. Zo verkoopt Super-Seat veel meer meubels die zeer mooi zijn in vele horecabedrijven. Super-Seat verkoopt deze producten op het moment:

  • Andere soorten stoelen,

Dit zijn eigenlijk alle soorten stoelen, buiten de vintage stoelen

  • Tafels,

Spreekt voor zich, vele soorten tafels die allemaal in veel horeca interieur past.

  • Barkrukken,

De beste barkrukken die makkelijk bij de beste barren passen.

  • Overige meubilair,

Denk hierbij aan klapstoelen, loungesets en onderdelen hiervan, bierbanken, podium onderdelen. 

Zo kan je als horeca altijd terecht bij een bedrijf zoals Super-Seat en zal je altijd tevreden zijn over de diensten van dit bedrijf.

vintage klapstoel

 

Allemaal gerecycled

Bij Super-Seat koop je dan ook geen gloednieuwe meubels. Bij Super-Seat koop je meubels die allemaal van oude horecabedrijven afkomen, of koop je gewoon oude meubels waar horecabedrijven van af moesten. Deze meubels zijn natuurlijk nog wel van een goede kwaliteit en kunnen nog lang meegaan, daarom biedt Super-Seat deze meubels ook aan, omdat het zonde is om deze meubels weg te gooien.