De originele velgen voor elke BMW serie 5-eigenaar.

De originele velgen voor elke BMW serie 5-eigenaar.

JD Banden & Velgen biedt ook bmw velgen 19 inch aan binnen het zeer brede assortiment.  De BMW 5 serie bestaat al decennia en is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Bij een BMW 5 serie en de bmw velgen 19 inch zijn onafscheidelijk van elkaar. De velgen zijn er in verschillende soorten en maten. Welke velgmaat u nodig heeft ligt aan de grootte van de banden. Op de band staat de bandenmaat gegraveerd. Het cijfers voor de eerste R geven de velgmaat aan in inches. Bij JD Banden & Velgen zijn de velgen in de maten 16 inch t/m 19 inch verkrijgbaar.

 

De beste banden merken voor de BMW-auto’s.

Tegenwoordig zijn er allerlei verschillende banden te vinden over op het wereldwijde web. Echter gaat het erom waar en wat de juiste banden te vinden zijn voor het juiste BMW 5 serie model. Dat er verschillen zijn in merken is al zeker. Uit een onafhankelijk onderzoek blijkt dat de merken Continental en Michelin de kroon spannen uit de top 100 vanden. Dit wil niet per definitie zeggen dat een merk wat op een lagere plek in de lijst staat, per se slecht is. Dat is echt per gebruikservaring anders. Er komen steeds meer verschillende banden op de markt wat de keuze voor de consument steeds lastiger maakt.

 

Maak een onderscheid en filter je zoekopdracht

Zoeken naar velgen en banden kan een tijd in beslag nemen waar niemand echt op zit te wachten. Om de zoektocht enigszins te vergemakkelijken en versnellen, wordt geadviseerd de zoekopdracht specifieker te maken. Bijvoorbeeld naar welke bandenmaat bent u opzoek? Of wat is de velgmaat? Zoek je een set of wil je toch liever losse elementen kopen? Deze vragen zullen de zoektocht wel sneller maken maar nog niet altijd zo makkelijk. Er ontbreekt namelijk nog een cruciale vraag. Dat is namelijk welk type band u zoekt? Is dit een winterband, zomerband of voor het gemak een all-season band? Dit laatste wordt vaak onderschat maar heeft wel degelijk invloed op het rijcomfort, brandstofverbruik en niet onbelangrijk de grip op het wegdek.