De Vergaderie: een geweldige vergaderruimte in Arnhem

Het Soete Rhijn

Wat maakt dat De Vergaderie zo’n fantastische vergaderruimte in Arnhem is? De context waarin je vergadert, heeft effect op het resultaat. Bovendien kom je in een inspirerende omgeving tot andere ideeën. Bij De Vergaderie is vergaderen een feestje. Niet alleen door de historie van het pand, maar ook door de verzorging. Last but not least, de gastvrije ontvangst. Je voelt je direct welkom.

De geijkte vergaderruimte in Arnhem

Veel externe vergaderlocaties zijn functioneel ingericht. Dat is niet anders voor een geijkte vergaderruimte in Arnhem. Systeemplafond, clean witte muren met ‘Ikeakunst’ en een blauwgrijs tapijt. Praktische gladde tafels die je makkelijk schoon kan houden. Evenzo zijn de stoelen. Of de stoelen lekker zitten? Vaak niet. Vervolgens vind je grote kannen koffie op tafel. En voor de lunch? Van die bolletjes met eenzaam plakje kaas of ham.

Vergaderruimte in Arnhem

Inspirerende vergaderlocatie

Als je dit zo leest, kan ik me voorstellen, dat je er niet warm van wordt. Bovendien draagt een dergelijke omgeving niet bij aan je creativiteit. Toch zitten we veelvuldig in dit soort ruimtes. Hoe anders is De Vergaderie. Deze vergaderruimte in Arnhem is gesitueerd in een monumentaal herenhuis uit 1865. Nog veel authentieke details uit de Art Nouveau zijn hier bewaard gebleven. De inrichting is bovenal warm en comfortabel. Er staan lekkere fauteuils met een actieve zit. Daarnaast doorleefde robuuste kloostertafels. Tot slot hangt er inspirerende kunst aan de muur van onder meer Judith Lansink en Lincy Hoogveld. Het herenhuis ademt één en al sfeer uit.

De Vergaderie

Super goede verzorging

Bij deze authentieke vergaderlocatie vind je geen kannen koffie op tafel. Je maakt je eigen cappuccino of latte macchiato. De vers gebakken koekjes komen uit Italië. Van de lekkere broodjes loopt het water je in de mond. En voor een borrel of diner? De heerlijkste hapjes en gerechten worden geserveerd. De gehele dag staat gastvrouw Xandra tot je beschikking. Zij probeert je verwachtingen te overtreffen. Met maar één doel: een setting creëren waar in een gezelschap tot optimale prestaties kan komen. En ligt Arnhem niet in de buurt? Voor deze vergaderruimte in Arnhem rijd je met plezier een aantal kilometers extra.