Een Heftruckcertificaat heb ik gehaald bij verkeersschool Wesseldijk!

Wesseldijk

Wesseldijk

 

 

 

Mijn bedrijf is zoals jullie de laatste tijd enorm gegroeid. Het magazijn van mijn bedrijf is ook enorm gegroeid. Het was handig om een aantal heftrucks aan te gaan schaffen, maar natuurlijk moest mijn personeel eerst een Heftruckcertificaat bemachtigen. Zonder een Heftruckcertificaat mag mijn personeel namelijk geen gebruiken gaan maken van een heftruck. Zodoende besloot ik om eerst een aantal personeelsleden, dit certificaat te laten behalen op mijn kosten. In verloop van tijd nam ik een kijkje op het internet. Via het internet kwam ik terecht bij verkeersschool Wesseldijk. Bij verkeersschool Wesseldijk kon ik mijn personeel, voor een relatief lage prijs een certificaat heftruck laten behalen. Natuurlijk ging ik eerst een aantal recensies lezen. Ik wilde wel dat mijn personeel een top opleiding gingen volgen!

De recensies hebben mij overgehaald!Heftruckcertificaat

In alle recensies werd zeer lovend gesproken over verkeersschool Wesseldijk. De recensies hebben mij overgehaald om in zee te gaan met Wesseldijk. Zodoende nam ik contact op met de verkeersschool Wesseldijk. Na een aantal goed gesprekken heb ik mijn personeel, doorverwezen naar verkeersschool Wesseldijk. Nu enkele maanden verder heb ik heftrucks aangeschaft en het werk in het magazijn wordt nu stukken sneller verricht. Dankzij Wesseldijk heeft mijn personeel een top opleiding gevolgd. Ik heb nu een aantal professionele heftruck chauffeurs in dienst, dankzij verkeersschool Wesseldijk. Wil jij een certificaat halen voor een heftruck? Neem dan contact op met verkeer school Wesseldijk!

Verkeersschool