Een incassotraject voor uw geld

bill2 bill1Een goede tip die ik een tijdje terug heb gekregen van een van mijn vrienden omdat ik steeds last had van debiteuren die mij niet wilden terug betalen nadat ze iets hadden aangeschaft waarvan nog rekeningen openstonden is een incassotraject voor mijn geld. Bij dit bedrijf kun je deurwaarders in huren die je geld terug halen en dat doen ze zonder vooraf betaald te hoeven worden wat een hele boel geld scheelt over het algemeen, andere incassobureau’s moet je vaak vooraf betalen voordat je ook maar iets gezien hebt van het geld dat je nog krijgt van deze mensen en dat is natuurlijk niet handig omdat je dan nog dieper in eigen zakken moet graaien.

Het was een goede oplossing voor mijn problemen

Het gebruik van een incassotraject kwam dan ook vaker voor dan verwacht, dit is wanneer de wanbetalers echt niet kunnen of willen betalen en dat billkost dan ook wat extra’s omdat er gebruik wordt gemaakt van het rechtssysteem maar zo ben je wel in principe verzekerd dat je je geld terug gaat zien. Ik zie steeds vaker dat mede ondernemers moeten grijpen naar dit middel om zulke conflicten op te lossen omdat het anders gewoon niet gebeurd en ik vind dat echt te triest voor woorden. Gelukkig heb ik een goed incasso bureau gevonden die met geschikte deurwaarders mijn klusjes op kan knappen en dat op een professionele manier waar andere nog wat van zouden kunnen leren.