Een magazijnstelling kopen?

123 Magazijninrichting beschikt over een ruim assortiment magazijnstellingen, geschikt voor veel verschillende doeleinden. Om kleine materialen en gereedschap netjes op te bergen is een legbordstelling of een grootvakstelling geschikt. Kies voor een palletstelling wanneer u zwaardere draaglasten op (euro)pallets wilt opslaan.

Bij ons vindt u online altijd de juiste stelling voor uw magazijn of werkplaats, die aansluit bij uw wensen, eisen en budget. Naast de standaard uitvoeringen kunnen de metalen stelling ook op maat gemaakt worden. Bekijk ons complete assortiment of neem voor meer informatie of een persoonlijk advies gerust contact met ons op via tel: 0546-433505 of stuur een e-mail.

Legbordstellingen:

Onze legbordstellingen zijn van het merk META. Een solide Duits opslagsysteem, volledig verzinkt, dat al 25 jaar op dezelfde wijze wordt geproduceerd. Geschikt voor een overzichtelijke en nette opslag voor lichte en kleine goederen.

Online verkrijgbaar in acht hoogtes, zes lengtes en vijf dieptes. Met bijbehorende accessoires, zoals vakverdelers en lades kunt u eindeloos combineren en uitbreiden.

Bakkenstellingen:

Voor het overzichtelijk en veilig opbergen van al uw kleine materialen en gereedschappen is een bakkenstelling een goede mogelijkheid. Een bakkenstelling van het Duitse merk META is een erg krachtig systeem, dat makkelijk te monteren is In onze webshop vindt u een aantal standaard uitvoeringen met blauwe en rode magazijnbakken. Naar wens kunnen wij ook een bakkenstelling op maat leveren.