Een polyester zwembad: wat zijn de eigenschappen?

Van plan om een zwembad te laten ontwerpen? Twijfel je nog over een betonnen zwembad of een polyester variant? In deze blog vertellen we je waarom je kunt kiezen voor de polyester variant. In onze andere blog heb je al kunnen lezen over een betonnen zwembad. Na het lezen van het onderstaande weet jij wat een polyester zwembad je kan bieden en wat voor mogelijkheden er nog meer zijn als je van plan bent om een zwemparadijs te realiseren in je tuin. De eigenschappen van polyester komen voorbij, waardoor je straks gemakkelijk de kenmerken van een betonnen zwembad en een van polyester naast elkaar kunt zetten. Heb je een keuze gemaakt? Dan volstaat het om een bezoek te brengen aan de website van waterwel. Vanaf daar vind jij de weg die je dient te volgen en binnen enkele weken kun jij al zwemmen in je eigen tuin! 

Een polyester zwembad

Als je kiest voor een polyester zwembad bij waterwel, dan kies je voor het topmerk Polyfaser. Het materiaal dat gebruikt wordt voor het zwembad is glasvezel van hoogwaardige kwaliteit dat is versterkt met polyester. Het kant en klare ontwerp maakt het mogelijk om een polyester zwembad snel te realiseren. Laat je jouw zwembad ontwerpen en realiseren door waterwel? Dan profiteer je bovendien van:

  • Snelle montage
  • Persoonlijk contact
  • Maatwerk

Een polyester zwembad ziet er strak uit, het geheel vormt een naadloos design. Bovendien zorgt het kant en klare model ervoor dat snelle montage door het vakkundige team kan worden gedaan. Bij dit type zwembad kun je kiezen uit een vrije vorm, maar ook een rechthoekig bad is een optie. Je wilt uiteraard graag gemakkelijk het water kunnen betreden en weer verlaten, daarom wordt een trap geplaatst. Kies je voor een hoektrap of een Romeinse inlooptrap? Wat voor bad met trap je ook uitkiest, een polyester zwembad kan goed tegen een constante watertemperatuur. Als maximumtemperatuur geldt 30 graden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je in een koud bad hoeft te stappen en dat het zwembad te snel slijt: dit materiaal is hiervoor gemaakt. Dat maakt dat het enorm comfortabel is om in je zwembad te duiken, ieder moment van de dag. Houd je ervan om later in de avond nog te zwemmen? Met de warme temperatuur en wat rustige zwemslagen val jij gegarandeerd nóg beter in slaap.

Naast de keuze voor een hoektrap of een Romeinse inlooptrap kun je ook kijken naar verschillende lichten in het bad. Deze kun je in allerlei kleuren laten schijnen. Verlichting zorgt voor een sfeervol geheel. Terwijl jij heerlijk buiten zit met vrienden, familie of andere gasten geniet je van het uitzicht op het zwembad. Een drankje erbij, wellicht wat borrelhapjes en het is net alsof jullie op vakantie zijn, maar dan in eigen tuin!

Is dit type zwembad iets voor jou?

De keuze voor polyester als materiaal voor je zwembad is een goede keuze. Door het glasvezel dat versterkt is met polyester kan dit zwembad goed tegen de constante watertemperatuur. Nooit meer een te koud bad of gedwongen de temperatuur naar beneden bijstellen. Kies je er nog verlichting bij of ga je nog een stap verder en zou je wel een massagebank of jetstreams willen toevoegen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Overleg met het team wat jouw wensen zijn en zij maken het samen met jou werkelijkheid. Wil je meer lezen of direct aan de slag met het uitwerken van jouw droomplan? Uiteraard kan dat via <a href="http://www.waterwel.nl” style=”background-color: rgb(255, 255, 255);”>www.waterwel.nl. Veel plezier met jouw polyester zwembad!