Een risico inventarisatie is erg handig

risico inventarisatie

Ikzelf ben een ondernemer en ik doe er alles aan om van mijn onderneming een succes te maken. Natuurlijk begint het succes van een onderneming bij het personeel. Simpelweg omdat personeel de basis is van een onderneming. Zonder personeel kunnen er namelijk geen werkzaamheden verricht worden. Ikzelf probeer mijn onderneming dan ook te runnen precies volgens het beleid van de arbotwet. De arbowet is de wet waaraan een veilige werkvloer moet voldoen. Wanneer een onderneming zich niet houdt aan de arbowet kan een onderneming een forse boete krijgen.

Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf die voor mij een risico inventarisatie kon gaan uitvoeren. Een risico inventarisatie is natuurlijk erg handig, want zo kon ik te horen krijgen of mijn onderneming voldeed aan arbowet. Wanneer dit niet het geval was leverde dat geen consequenties op voor mijn onderneming.

risico inventarisatie

Meer over rieofferte.nu!

Na een tijdje gezocht te hebben naar een bedrijf voor een controle, kwam ik via een link terecht bij rieofferte.nu. Via deze website had ik de mogelijkheid om een aanvraag te plaatsen. Na het plaatsen van deze aanvraag werd er mij een offerte opgestuurd. In deze offerte kreeg ik een aanbod van een bedrijf, die mijn onderneming wilde controleren. Na het doorlezen van de offerte ben ik tot het besluit gekomen dit bedrijf in te gaan huren!

Nu alweer enkele weken verder kan ik u vertellen dat de keuze voor deze inventarisatie slim is geweest.Ik kreeg namelijk een aantal aandachtspuntjes te horen, die ik onmiddellijk heb verbeterd!

rieofferte.nu