Fotografie op Facebook.

Herinneringen bewaren door deze vast te leggen door middel van fotografie. Tegenwoordig worden er veel momenten vast gelegd op foto’s. Deze foto’s worden bijvoorbeeld weer op social media geplaatst, gebruikt om een foto boek van te maken of bewaard voor de herinneringen. Deze foto’s kan je zelf maken of laten maken door middel van een fotoshoot met een professionele fotograaf. Bij een fotograaf kan je verschillende soorten fotoshoots doen. Denk hierbij aan portretfoto’s, een familie fotoshoot, natuurfoto’s en nog veel meer verschillende soorten fotografie. Voor fotografen is het belangrijk om zichzelf goed te profileren om op deze manier meer klanten te werven. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden door gebruik te maken van verschillinde social media platformen. Zoals bijvoorbeeld Facebook.

Wat is de toegevoegde waarde van Facebook voor fotografie?

Facebook is een social media platform dat bijna iedereen tegenwoordig wel kent. Jong en oud maken er gebruik van. Het platform is makkelijk om te gebruiken. Het kan gebruikt worden om foto’s, filmpjes, tekst of een combinatie van beiden te plaatsen. Mensen kunnen deze bericht en gemakkelijk liken, delen en hierop reageren. Door op Facebook te plaatsen over de verschillende soorten fotoshoots die de fotografiezaak biedt weten mensen wat ze van de fotograaf kunnen verwachten. Het hebben van een Facebook-account kan voor de fotografiezaak zorgen voor meer naamsbekendheid en meer klanten.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door vragen te beantwoorden van mensen die de fotografiezaak zijn gekomen op Facebook en aan de hand daarvan ergens vragen over hebben of interesse hebben in een fotoshoot. De chatspecialisten zullen de binnen komende chats binnen 30 seconden oppakken de klanten verder helpen. De chatspecialisten kunnen de klanten die interesse hebben in een fotoshoot doorverwijzen, wat lijdt tot meer klanten. Chatkracht staat 7 dagen per week voor u klaar staat om de vragen van klanten te beantwoorden.