gala coin kopen

De cryptocurrency Gala Games is een game-ontwikkelingsbedrijf genoemd Gala. De oprichter van deze Gala Games is Eric Schiermeyer. Met dit bedrijf zet zich in om zogenoemde blockchain-games te ontwikkelen, met als missie “blockchain games maken die je écht wilt spelen’. Het doel van de Gala coin is spelers de controle over hun game geven. Over de laatste periode is Gala flink gegroeid. Het kopen van de gala coin biedt daarom perspectief voor de toekomst. 

In dit artikel lichten we toe wat Gala coin precies is en hoe je deze cryptocurrency kunt kopen.

Wat is Gala coin precies?

Gala Coin is de crypto die je kunt gebruiken wanneer je actief bent binnen het Gala netwerk. Door het bezit van deze Gala coin, hebje de mogelijkheid om andere NFT’s aan te kopen en stemrechten op nieuwe games uit te brengen. Gala Games is niet een enkele game, maar kan gezien worden als een soort platform aan verschillende blockchain spellen. Voorop staat plezier en op de tweede plaats staat blockchain. Alle games zijn zogenoemde sociale games. Met deze games is handel en het opbouwen van partnerschappen tussen spelers nodig. Sinds de lancering van Gala coin in 2019, is het bedrijf uitgegroeid tot een game platform van 1,3 miljoen actieve gebruikers per maand.

gala coin kopen

Hoe kan ik Gala coin kopen?

Ben je geïnteresseerd in het Gala coin kopen van het Gala netwerk? Het platform biedt veel perspectief en is in de afgelopen tijd veel gegroeid. Het best kan je investeren in de Gala Coin wanneer deze crypto in een zogenoemde dip zit. Houd het Gala coin nieuws goed in de gaten om het juist moment van aankoop te bepalen. 
Hoe je het makkelijkst de Gala coin kan kopen? Je vindt een handig stappenplan op de website van Bankr, gemaakt door finance kenners. Wanneer je de stappen van Gala coin kopen precies volgt, kom je niet voor verrassingen te staan.