Goed gekleed is goed gepresenteerd

zoek-je-bezieling-bij-loopbaanadvies-outplacement-reintegratie-2e-spoor-

In een overhemd sta je er altijd goed op. ook al heb je geen goddelijk lijf met een sixpack. Een overhemd staat iedereen. Ze zijn er in nauwsluitende en ruimvallende varianten. Voor elk modebeeld en elke tijd weer anders. Het is een veelzijdig item in je garderobekast. Het kan zowel luxe als praktisch zijn. Van dikke stevige flanellen stof om robuust werk in uit te voeren. Maar ook met een stof die luxe uitstraalt onder een maatpak. Geen wonder dat het overhemd eeuwenlang als statussymbool werd gezien. Daarin kom je goed over en presenteer je je altijd goed bij collega’s of zakenpartners. Met het overhemd extra lange mouw hoef je je over de pasvorm geen zorgen te maken. Jouw maten zitten er altijd bij. Mooi en comfortabel als het goed past.

Alles moet kloppen

Voor goed geklede mensen moet alles kloppen. De afstemming van kleuren, materialen en stijlen. Wie daar oog voor heeft zal ook goede onderkleding kunnen waarderen. Het moet fijn zitten, goed ademen en er nog leuk uitzien ook. Dat kan heel goed samengaan. Voor mensen met ietwat afwijkende maten qua lichaamslengte zijn er tegenwoordig extra lange T-shirts . Zij zitten comfortabel onder je overhemd. Met een ronde of V-hals in een kleur als extraatje voor je bovenkleding. Zorg dat het matcht.  “Everybody’s crazy about the sharp dressed man” Nietwaar? Van tijd tot tijd weer iets nieuws aanschaffen om met de mode mee te gaan telt dan ook.

Mode die steeds weer terugkomt

Het overhemd is voor vooral mannen, en in mindere mate voor vrouwen, een kledingstuk dat al eeuwenlang wordt gedragen. Het is nooit weggeweest en duikt steeds op een andere manier weer op. Maar nooit helemaal hetzelfde. Met of zonder kraag, variaties in sluitingen, stoffen en knopen, slank of wijd gesneden. Het overhemd heeft de tijden doorstaan.Zeg maar gerust een blijvertje.