Headwear voor mannen stijlen

Headwear voor mannen stijlen

Hoe moet je nou precies een hoed stijlen? Wat staat nou wel leuk bij elkaar, en wat niet? Welke combinaties tellen als gewaagd, en welke tellen als modemisdaad? Heren hoeden en andere heren hoofddeksels komen in verschillende vormen en maten, dus er valt van alles te kiezen. De eerste stap voor het stijlen van heren hoeden is het bepalen van het doel van de hoed (en de outfit in het algemeen). Is het belangrijk dat de outfit een bepaalde uitstraling heeft? Is de outfit voor een bepaald evenement? In dat geval kan het namelijk ook zo zijn dat er bepaalde opties voor hoeden of andere hoofddeksels afvallen. Of is er een bepaalde functie die de outfit heeft? Zoals je warmhouden als je in de winter naar buiten wilt?

Outfits met een bepaalde uitstraling

Oke, dus de uitstraling is belangrijk. Voor welke uitstraling ga je? Heb je een bepaalde stijl in gedachten of een aantal verschillende stijlen? Zorg ervoor dat je eerst weet welke stijl. Ga je ook andere mensen zien in deze outfit? Zo ja, wat zullen zij dragen? Als je het echt niet weet, kan je hen altijd nog om hulp, advies of inspiratie vragen. Zodra je een goed beeld hebt van de stijl, kan je zoeken naar hoeden die goed bij deze stijl passen. Dit kan je doen door op google te zoeken bijvoorbeeld.

Outfits met een bepaald doel

Mocht je nog geen hoed hebben die goed bij je doel past, bedenk je dan wat het hoofddeksel moet doen. Ga daarna op zoek naar een hoed die aan deze beschrijving en eisen voldoet. Mocht je wel al een heod hebben die goed bij je doel past, maar bijvoorbeeld niet kan kiezen omdat je er meerdere hebt? Ga deze vragen dan langs en beslis zo welk hoofddeksel het geschiktst is voor je doel. Wat zijn de voordelen van dit hoofddeksel? Waar is het goed voor? Passen je het nog? Vervult het de rol van zijn doel?