Heb je regelmatig buitenlandse contacten?

tolk inhuren

Wanneer je als bedrijf regelmatig te maken krijgt met buitenlandse gasten, of personen in de organisatie dan wil je hiermee wel normaal kunnen communiceren. Helaas is het niet voor iedereen haalbaar om alle talen te spreken of te verstaan, waardoor een tolk inhuren een goede zet is. Natuurlijk moet een tolk wel officieel beëdigd zijn om officiële documenten te mogen vertalen, in welke richting je een gesprek ook moet voeren, bij de SIGV coöperatie ben je op zijn plaats.

Een tolk ben je niet zomaar

Vaak wordt er onderschat wat de werkzaamheden en de opleiding die een tolk gevolgd moet hebben, je mag niet zomaar zonder enige opleiding gesprekken vertalen. Doordat zij de SIGV opleiding hebben gevolgd, mogen zij zich ook beëdigd tolk noemen. Omdat zij al jaren met de werkzaamheden bezig zijn, worden gesprekken in welke taal dan ook vloeiend vertaald zodat je direct weet waar je aan toe bent. Ook scheelt dit tijd en wordt er sneller vertaald, wat weer scheelt voor de kosten.

tolk inhuren

Toegang tot officiële gebouwen

Een tolk inhuren om bijvoorbeeld een rechtszaak bij te wonen mag niet zomaar, maar een tolk van SIGV beschikt over een speciale tolken pas waardoor hij of zij wel toegelaten wordt in rechtbanken of andere officiële instanties. Dit scheelt niet alleen de nodige irritatie maar ook veel tijd, gelukkig hoef je hier bij de SIGV coöperatie niet bang voor te zijn. Tevens is er de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende manier van tolken, deze zijn terug te vinden op de website van sigvcooperatie.nl.