tomzitting

Wat is tomzitting en waarom ga ik het hier vandaag over hebben? Veel mensen worden hier slecht mee behandelt en veel mensen hebben dit niet door. Op het moment dat u een strafbaar feit pleegt is het mogelijk dat u in zo’n zitting terecht komt. Dit kan zeker ook gebeuren in de zakelijke wereld en daar wil ik u voor behoeden.

Een tom zitting is namelijk een gesprek met de officier van justitie. Hier wotomzittingrdt de straf bepaald en veel mensen nemen dan geen advocaat mee. Het kan dan voorkomen dat u een strafblad krijgt of een te hoge straf. Er is namelijk geen rechter aanwezig en hierdoor kan er heel iets anders bepaald worden. Een advocaat zou er ook voor kunnen zorgen dat u vrijgesproken wordt. Mijn broer heeft een tijd geleden een strafbaar feit gepleegd en hij had hier ook mee te maken gehad. Hij heeft toen contact opgenomen met Tom-zitting advocaat en zij bieden het volgende aan:

  1. Deskundig advocaat tomzitting
  2. Hulp bij verzet strafbeschikking
  3. Binnen 24 uur contact
  4. Vertrouwelijk gratis eerste gesprek
  5. Email en 06-nummer advocaat
  6. Advocaat gaat met u mee naar OM-zitting!
  7. Vaste redelijke prijs. Ook Pro Deo!

tom zittingWat een hulphulp schuld

Het strafbare feit dat mijn broer gepleegd had was wat ongelukkig gegaan. Het ging perongeluk en gelukkig heeft de advocaat zich hier hard voor gemaakt. Uiteindelijk is hij zelfs vrij gesproken en dit was nooit gebeurd zonder gratis advocaat van dit geweldige bedrijf. Hier is hij ze dan ook erg dankbaar voor.