Idee: laat papieren tassen bedrukken bij Maxtassen.nl

28Als ondernemer probeer je je natuurlijk op allerlei mogelijke manieren te onderscheiden van je concurrenten. Mensen geven flinke budgetten uit aan reclame, terwijl ikzelf geloof dat dit veel doelmatiger en directer kan. Waarom betalen voor een advertentie bijvoorbeeld, wanneer je ook papieren tassen bedrukken bij Maxtassen.nl kunt, waarop je jouw reclame automatisch maakt? Als je het een beetje goed doet, loopt namelijk de gehele stad met je tassen rond en voila: daar is je reclame, recht in het zicht van je doelgroep.

Opportunisme ten top!

24Hiermee sla je echt twee vliegen in één klap en verenig je het noodzakelijke met het aangename. Immers, je hebt de tassen toch nodig om je producten ook daadwerkelijk mee te kunnen geven aan klanten – aldus, een noodzakelijk iets. Daarnaast heb je er zelf direct profijt van, in het stadsbeeld zien mensen je papieren zakken namelijk en dit soort image building blijkt heel effectief. Bovendien heeft het je niets extra gekost en heb je handig gebruik gemaakt van een situatie die zich aandiende – opportunisme ten top!

Papieren zakken geven je onderneming een duurzaam karakter

26Als ondernemer dien je, althans naar mijn mening, dan ook zeker een tikkeltje van dit opportunisme in je te hebben – je moet de kansen allereerst zién en ze daarna ook daadwerkelijk grijpen. En nu je ook nog eens voordelig dit soort papieren tassen kunt bedrukken bij Maxtassen.nl is het mijn opinie dat je hieruit je voordeel kunt halen. Papier straalt namelijk ook duurzaamheid uit, een bewustzijn van de wereld, en het is dus niet alleen wérkelijk goed voor het milieu maar tegelijkertijd goed voor je imago. Het is dit soort dingen waar we als ondernemers eigenlijk altijd mee bezig moeten zijn – als je jezelf niet alleen in de markt maar ook nog eens goéd in de markt wilt zetten, dan komt daar dit soort dingen bij kijken!