Incasso no cure no pay waar voor uw geld!

Sinds de financiële crisis opgang is gekomen, heb ik steeds meer last van klanten die heel laat betalen of zelfs helemaal niet. Als ik mijn producten netjes lever, dan moet de klant de factuur voldoen in veertien dagen na de levering van het product. Gebeurt dit niet? Dan stuur ik een herinnering. Als er dan weer twee weken verstrijken gaat de derde aanmaning de deur uit. Weigert de klant nou nog steeds om niet te betalen dan schakelen ik incasso no cure no pay bureau Bill BV in. Dit bedrijf helpt mij al jaren met het bijhouden en laten betalen van de rekeningen van de klant. Omdat ik al zo lang samen werk met dit bedrijf, hebben wij een nauwe band samen en kan ik wanneer ik maar wil komen. Verder zijn ze nog heel klantvriendelijk en kunt u ook online uw facturen indienen.

Geen oplossing, geen betaling

U kent de uitspraak waarschijnlijk allemaal wel. En u betaalt natuurlijk ook niks als u niks heeft. Denk eraan dat u een schoen past, de schoen wel betaald maar niet meekrijgt naar huis. Met dit voorbeeld hoop ik u uit te kunnen leggen wat incasso no cure no pay inhoudt.

Een aanmaning vanuit Bill BV

Een aanmaning vanaf het incasso bureau zelf heet een pre incasso. Dit houdt in dat het bureau zelf ook nog een een herinnering stuurt zodat de klant warm is dat er een punt komt dat er een deurwaarder aan de deur komt. Zo verras je de klant niet hiermee en heb je ook een kleinere kans om de klant kwijt te raken.