Door hun uitstekende kwaliteit en hun klantvriendelijkheid is KPN een zeer betrouwbare aanbieder geworden in de loop van de jaren. Met goede telefonie, internet en televisie abonnement, hun scherpe prijzen en een gratis monteur van KPN die langs komt om het te installeren bouwen ze hun weg naar de top.

 

De alles in 1 pakketten van KPN

KPN biedt bij al hun pakketten interactieve televisie aan. Dit houdt in dat je de televisie op pauze kunt zetten als je even naar de wc moet bijvoorbeeld.  De drie alles in een pakketten die KPN aanbiedt zijn: Alles in 1 Instap, Alles in 1 Standaard en Alles in 1 Premium. kpn alles in 1

 

Alles in 1 Instap

Met maar liefst 60 zenders, waarvan er 15 in HD zijn is het Alles in 1 Instap een uitgebreid basispakket. Met internet van wel 10 MB/s per seconden, een gratis wifi-modum en bellen voor een vast laag tarief naar vast en mobiel nummers is het pakket compleet. Dit alles voor een scherpe prijs.

 

Alles in 1 Standaard

Wil je meer dan het Instap pakket biedt? Ga dan voor het Alles in 1 Standaard pakket. Je krijgt hier naast alle diensten die het Instap pakket biedt ook een gratis HD tv-ontvanger en een hoger internetsnelheid van wel 50 MB/s per seconden.

 

Alles in 1 Premium

Wil je nog meer? Dan is het Alles in 1 Premium pakket echt iets voor jou! Naast alles wat het Standaard pakket biedt krijg je razend snel internet, onbeperkt bellen binnen Nederland, 2 HD tv-ontvangers en een HD extra pakket. Hierdoor kun je ook op je telefoon, laptop en tablet televisie kijken en je programma’s terug kijken.