Maak het invullen van je BTW aangifte makkelijk

Kijk je ook altijd als een berg op tegen het doen van je periodieke BTW aangifte? Dan is er goed nieuws voor je. Yoursminc is het nieuwe online boekhoudprogramma waarmee het doen van je BTW aangifte veel makkelijker en overzichtelijker wordt. Nooit meer teveel tijd kwijt zijn aan het uitzoeken van bonnetjes en facturen, maar een helder overzicht met daarin alles dat je nodig hebt voor een kloppende aangifte.

Direct elektronisch je BTW aangifte versturen

Je BTW aangifte dien je elektronisch in bij Intervat. Tot voor kort was dit een manueel proces waarbij je zelf handmatig een aangifte rapport moest maken. Dit wordt al voor je gedaan door Yoursminc. Het enige dat je zelf hoeft te doen is het invoeren van al je facturen en kwitanties. En wist je dat je in het programma zelfs facturen aan kunt maken die je naar je klanten stuurt? Dan staan al je gegevens al direct in het programma en maak je met minimale inspanning je aangifte rond. Bij het controleren hoef je dan ook minder stappen te maken en dien je de aangifte nog sneller in.

Ervaar zelf het gemak van Yoursminc

Kies net als vele andere ondernemers voor gemak met het boekhoudprogramma van Yoursminc. Via de website vraag je gratis een proefversie aan zodat je zelf kunt ervaren hoe makkelijk en overzichtelijk het programma is. Daarna bepaal je nog altijd zelf of je de volledige versie wilt aanschaffen.