Maak reclame tijdens een feestje

party prikkers

Een bitterbal of een blokje kaas tijdens een feestje, naast een lekker drankje is een snack ook altijd wel welkom. Wanneer je op een feest op een effectieve en leuke manier reclame wil maken voor je bedrijf, zijn party prikkers ideaal. Ze zijn zeer voordelig en iedereen die op het feest is komt er mee in aanraking, er zijn immers maar heel weinig mensen die helemaal niets te eten nemen. Lok klanten naar je stand op de beurs met een schaal lekkere hapjes, met de prikkers straal je ook uit dat je tijd hebt besteedt aan de uitstraling van je bedrijf.

 

Compleet bedrukt met afbeelding

Ook zal zijn de party prikkers klein, toch is het mogelijk om het logo van je bedrijf of de naam erop te laten drukken. Voordeel is ook dat er verschillende vormen zijn in de webshop, van rechthoekig tot ovaal of rond. Het is aan jou om te bepalen welke uitstraling je wilt voor je bedrijf. Welke kleur je ook wenst, iedere kleur is mogelijk om te gebruiken op het vlaggetje van de prikker. Door gebruik te maken van de prikkers, kunnen mensen er niet meer omheen om in aanraking te komen met je onderneming. Omdat een kleine afname ook mogelijk is, zijn de prikkers aantrekkelijk voor zowel kleine als grote ondernemingen.

party prikkers

Uitstekende kwaliteit

Welke party prikkers je ook laat bedrukken, ieder exemplaar is van uitstekende kwaliteit. Er wordt goed beseft door lavistarelatiegeschenken.nl dat je als bedrijf ook kwaliteit wilt uitstralen, door de prikkers te gebruiken straal je dit ook uit. Het voordeel is ook dat je meerdere keren dag of avond met de prikkers door de zaal heen gaat, hoe vaker de mensen de prikkers zien, hoe eerder je naam bekend wordt. Wil jij je naamsbekendheid overal vergroten, of gewoon een goede uitstraling hebben? Laat de prikkers ook voor jouw bedrijf bedrukken.