Meer bereik met luchtvracht?

Wist jij dat het mogelijk is om meer bereik te creëren wanneer jij gebruik maakt van luchtvracht? In het begin was ik hier nogal sceptisch over aangezien ik nooit wist hoe dat ik dit kon realiseren. Meerdere malen had ik op het internet gezocht naar een bedrijf die mij hiermee kon helpen. Alleen al toen ik de kosten hiervoor zag wist ik niet hoe snel ik het moest afsluiten. De kosten welke deze bedrijven hanteren was gewoonweg te prijzig. Hierdoor zou ik meer onkosten hebben als dat het iets op gaat leveren en dat is niet de bedoeling.

Nieuwe collega

your-cargo-contact-logo-x2

Nu dat bij ons de productie steeds drukker word, heb ik ervoor gekozen om meer personeel aan te nemen. Uiteindelijk hebben wij twee mannen aangenomen die ons assisteren tijdens de productie van ons assortiment. Aangezien wij wekelijks een gesprek hebben, kunnen wij alles goed en wel met het gehele team bespreken. Hier komen dan ook de meest uiteenlopende reacties uit. Erg prettig om te merken dat het team met ons meedenkt! Zo hebben wij afgelopen week besproken dat wij graag willen hebben dat er gebruik gemaakt wordt van luchtvracht. Enige nadeel hiervan is dat wij de kosten hiervoor te prijzig vinden. Aan het personeel hebben wij gevraagd om eens rond te kijken naar een bedrijf die ons hiermee van dienst kan zijn. Onze nieuwe teamlid kwam al vrij snel met het bericht dat hij wel een geschikt bedrijf wist. Toch maar eens wat vaker met hem iets gaan bespreken!

roadfreight-1