NEN 3140 inspectie laten uitvoeren

NEN 3140 inspectie

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in NEN 3140 inspectie? Dan zit jij bij de onderneming: ITS Inspecties aan het goede adres. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het inspecteren, adviseren, onderhouden en beheren van elektrotechnische installaties. Wanneer een bedrijf werkt met elektrotechnische installaties met een nominale spanning tot 1000 volt, dan moet deze aan bepaalde richtlijnen voldoen. Dit is om de veiligheid van de werknemers te garanderen. Het is namelijk belangrijk dat medewerkers veilig met apparatuur kan werken. Daarnaast is deze richtlijn ook nodig om goed verzekerd te zijn tegen brand bij een verzekeringsmaatschappij.

NEN 3140 inspectie

Zeer tevreden over de NEN 3140 inspectie

Mijn bedrijf heeft onlangs ook gebruik gemaakt van de diensten van deze onderneming. Eerst hebben wij tijdens een afspraak de mogelijkheden besproken. Daarop hebben wij een offerte laten opstellen. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en er is een goede communicatie. Ook wordt er echt met je mee gedacht en komen de medewerkers met goede adviezen. De NEN 3140 inspectie richt zich op drie onderwerpen. Deze zijn:

  • Veiligheidsinstructie van personeel met betrekking tot elektrische installaties
  • Het veilig gebruik van elektrische installaties
  • Het veilig gebruik van elektrische gereedschappen

 

Na een controle wordt er binnen veertien dagen een rapport geleverd waar de eventuele gebreken in staan. Ook staan daarin adviezen over de oplossingen van de gebreken.