eurofiles

archiefbeheerHet stoorde mij mateloos dat waneer we documenten uit het archief nodig hadden dat de documenten vaak waren verplaatst of niet compleet waren. Het zoeken naar de documenten duurde soms zo lang dat we achter op schema kwamen te liggen. Na dit probleem bij mijn leidinggevende neergelegd te hebben kreeg ik de taak op mij om ervoor te zorgen dat we een ander systeem voor het archief beheer zouden krijgen.

Online

Door goed te zoeken op het internet kwam ik terecht bij Eurofiles. Het bedrijf is gespecialiseerd in archief beheer en bood de oplossing voor ons probleem. De oplossing was namelijk dat alles online werd bewaard en opgeslagen zodat we meer ruimte zouden hebben en alle bestanden vanaf welke locatie dan ook beschikbaar zouden zijn. Omdat ik deze manier veel efficiënter vond heb ik contact opgenomen met dit bedrijf om langs te komen en de mogelijkheden door te bespreken.

archiefverhuizing-archiefboxTijdens het gesprek heb ik samen met mijn leidinggevende uitgelegd wat het probleem was en waar dit allemaal aan lag. De vertegenwoordiger van Eurofiles heeft ons toen verteld dat online archief beheer de perfecte oplossing zou zijn en dat als wij de fysieke documenten nodig zouden hebben dat deze bij ons bezorgd zouden kunnen worden. Ik heb de rest overgelaten aan mijn leidinggevende omdat ik niet over het budget en de taakverdeling ga.

Sinds we dit nieuwe systeem in gebruik hebben gaat alles een heel stuk efficiënter en zijn we minder vaak bezig met het archief!