Online shoppen, doe jij het al?

Online shoppen is ontzettend populair. Zelf hoor ik zowel positieve verhalen als negatieve. Ik ken mensen die niets anders meer doen dan online shoppen maar ik ken ook mensen die een negatieve ervaring hebben opgedaan en het nu niet meer aandurven. Zelf koop ik bijvoorbeeld wel spullen bij Bol.com en Coolblue. Bij een onbekende webwinkel durf ik het al minder snel. Ik kijk dan vooral naar de uitstraling van de shop en reviews van klanten. Ook zoek ik online nog naar negatieve reacties. Als echt alles er goed uitziet dan durf ik de gok wel te nemen. Wel vind ik het prettig als je producten kunt retourneren. Als dat niet kan haak ik af.

8

Werkschoenen online bestellen

Kleding bestel ik eigenlijk nooit online. Ik weet vaak de juiste maten niet en ben bang dat ik alles weer moet terugsturen omdat het niet past of toch mijn smaak niet is. Omdat ik een hekel aan winkelen heb maak ik toch graag een uitzondering als het om schoenen en werkschoenen gaat. Bij schoenen is de kans veel groter dat je ze prima past als je natuurlijk de juiste maat besteld. Daarnaast werk ik als glazenwasser en heb ik hiervoor werkschoenen nodig. Omdat mijn oude paar echt aan vervanging toe was ben ik afgelopen week online op zoek gegaan naar een nieuw paar. Ik kwam terecht in de webshop van Bowork, een bedrijf gericht op werkkleding en werkschoenen. De site komt betrouwbaar over en de reviews zijn positief. Daarnaast is verzending gratis wanneer je een bestelling plaatst van 75 euro of hoger en kun je een bestelling binnen 30 dagen ruilen of retourneren. De werkschoenen zitten heerlijk dus ik ben erg blij met mijn nieuwe aankoop. Wat vind jij van online shoppen?