Polo’s bedrukken op de website van Max polo’s

maxpolo

Als je in een team werkt en je uniformiteit wilt uitstralen wil je het liefste dat je werknemers kleding dragen met het logo van het bedrijf en diens kleuren. Polo’s bijvoorbeeld stralen weer veel netheid uit. Daarom, indien je graag nette bedrijfskleding wilt laten fabriceren, dienen eens een kijkje te nemen op de website van Max polo’s. Zo kun je er terecht voor een van de onderstaande polo bedrukken, zoals die ook te zien zijn op de website van Max polos.nl. Stel vooral je eigen polo samen. Welke kleuren wil je, welk type polo en vooral hoe dient het logo eruit te zien?

45340_9233095 (1)

Bekijk de website van max polos.nl eens om deze en nog veel meer varianten te bekijken. Wist je trouwens dat je, naast snelle en goedkope polo’s, ook luxe polo’s kunt bestellen? Ga dan ook snel naar deze website waar je bij iedere bestelling verzekert bent van een gratis blanco sample.

 

33094_wit_zwart

Altijd de goedkoopste in relatiegeschenken

Bekijk eens de website van Max polos.nl voor diverse soorten te bedrukken polo’s. Zo kun je bij deze grote aanbieder in relatiegeschenken snelle polo’s bestellen die je al binnen 3 werkdagen geleverd krijgt. Goedkope polo’s kun je ook bestellen vanaf een prijs van 4,08 euro. Ook is het mogelijk om polo’s te bestellen vanaf een kleine oplage van 5 stuks. Ideaal als je team uit slechts een paar personen bestaat. Verder krijg je gegarandeerd een aantal vaste garanties. Zo krijg je een gratis blanco sample en een gratis drukproef. Ook wordt je voorzien van een gratis logo service.