Prachtige terrasafscheiding glas

 

 

 

 

Leuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn blog! Het onderwerp van vandaar is terrasafscheiding glas. Ik ben ondernemer in hart en nieren en ik vind het leuk om mijn bevindingen met jullie te delen. Vroeger heb ik een succesvolle onderneming gehad in de horeca. Deze onderneming had ik uiteindelijk verkocht, omdat ik toe was aan iets anders. Zodoende werd ik afgelopen maand opgebeld door een kameraad van mij. Hij is eigenaar van een horeca onderneming en hij had mijn hulp nodig. Het laatste half jaar bleef zijn omzet de zelfde lijn aanhouden. Er zat geen stijgende lijn in en dat is natuurlijk wel de bedoeling van een onderneming. Ik was al maanden niet meer in zijn onderneming geweest en ik schrok een beetje toen ik arriveerde. Het terras was een puinzooi en binnen was het heel chique en alles zag er tip en top uit. Ik vertelde hem meteen dat hij zijn terras moest gaan opknappen. Ik legde hem uit dat een horeca onderneming, ook een hoge omzet kan behalen door een mooi terras. Ten eerste geeft een mooi terras een goede uitstraling van buiten af en ten tweede vinden veel mensen het fijn om op een terrasje een drankje te kunnen nemen. Zodoende gaf ik hem dus de tip om een terrasafscheiding glas aan te schaffen! en om nieuw meubilair aan te schaffen voor op het terras. Ik gaf hem een link van de site van Xterior terrasschermen en onmiddellijk nam hij contact op met dit bedrijf!

Alles is goed gekomen!

Hij huurde dit bedrijf in om een glazen terrasafscheiding aan te leggen. Dit met een groot succes, want er komen elke dag veel klanten een drankje doen op het terras. Ook ziet het terras er nu van buitenaf heel chique uit en dat is natuurlijk aantrekkelijk voor klanten. Willen jullie ook top terras? Neem dan nu een kijkje op deze site.