42606_10213000_YSVoordelige relatiegeschenken van Maxilia

4540_4540_KC3314_06 co

Als je op zoek bent naar bedrukte premiums voor een leuk prijsje, kijk dan eens bij de goedkope relatiegeschenken van Maxilia. Dit adres heb ik gevonden toen ik laatst op zoek was naar kookschorten voor de leden van mijn kookclub. Omdat ik er maar 25 wilde bestellen, kon ik niet bij iedere winkel terecht. Bij Maxilia.nl, een onderdeel van relatiegeschenken, zijn kleine aantallen gelukkig geen enkel probleem, ook niet als je de artikelen wilt laten bedrukken met een tekst of logo. Ik had de bestelling al binnen een week in huis en alle cursisten waren blij verrast met het leuke, en met ons eigen logo bedrukte, kookschort.

Snel, goedkoop en uitstekende service1262_KC2364_48

Uiteraard zijn de relatiegeschenken ook in grote aantallen te bestellen. Als je een bestelling doet, heb je de mogelijkheid om eerst een gratis blanco sample aan te vragen. Dan weet je precies hoe de sleutelhanger, pen, handdoek, ijskrabber of zonnebril er uitziet. Wanneer je de artikelen bovendien laat bedrukken, krijg je vooraf ook een gratis drukproef toegestuurd. Bij deze webshop is het dus allemaal perfect geregeld en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Binnenkort ga ik weer een aantal leuke presentjes bestellen om weg te geven aan nieuwe klanten. Daarom heb ik een offerte aangevraagd voor bedrukte mokken, wijnpakketten en notitieboekjes. Ben benieuwd naar de scherpe prijs die ze deze keer zullen aanbieden.