Rubber compensatoren gezocht via het internet!

Euromanchetten

rubber compensatorenNieuwe rubber compensatoren voor bij ons in de praktijk!

Als bedrijfsleider zijnde ben je dagelijks druk bezig om ervoor te zorgen dat de productie door kan blijven gaan. Ongeacht wat er die dag op je pad komt, je red je er wel goed uit! Nu heb ik afgelopen week iets meegemaakt en dat heb ik niet nog eerder gezien. Wij kwamen in de ochtend op het werk en onder het genot van een kop koffie bespraken wij wat er moest gebeuren. Echter merkte een collega op dat er nogal wat water in het magazijn ligt. Mijn mond viel open van verbazing en ik kon maar niet achterhalen waar het water vandaag kwam. Zodoende ben ik op onderzoek uitgegaan en merkte al vrij snel dat de compensator stuk is gegaan. Balen natuurlijk aangezien de productie nu stil ligt.

Genieten van een extra dagje vrij

Het personeel heb ik naar huis moeten sturen waar ik op dat moment geen werk voor heb liggen. Zelf ben ik met nog een collega druk op het internet gaan zoeken naar een nieuwe rubber compensatoren. Al vrij snel ben ik terecht gekomen op de website van euromanchetten.nl. Bij dit bedrijf zag ik meteen dat je hier meer kunt bestellen wat wij nodig hebben. Ook de prijzen waren aan de lage kant en voor mij was het vrij snel duidelijk dat zij ons kunnen helpen.rubber compensatoren

Een rubber compensatoren besteld!

Aangezien ik niet wilde hebben dat het personeel de gehele week thuis kwam te zitten. Heb ik er als eerste voor gekozen om telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf. Ik wilde namelijk graag eerst weten hoe lang het duurt alvorens het werd bezorgd. Als het namelijk zo is dat dit te lang duurt, dan zal ik verder moeten gaan zoeken. Gelukkig konden zij mij garanderen dat ik het de volgende dag al op kantoor had!