Smart Data verovert Nederland

mobile-secUit recent onderzoek blijkt dat organisaties steeds vaker kiezen om toepassingen met Big Data in hun eigen bedrijf te gebruiken. Een derde van de ondervraagden is reeds meer dan 2 jaren actief en 50% is het laatste jaar met big data projecten aan de slag gegaan.

De meeste organisaties weten nog niet tekort over Big Data Apps om dit soort activiteiten succesvol te voltooien. Op welke wijze om te gaan met Big Data Hosting of Mobile? Om deze reden gaan genoeg ondernemingen een nauwere samenwerking aan met eigen IT-medewerkers, aangezien business-kennisgeving wordt gevonden in gewonnen data en dat in dit proces complexe technieken aan ten grondslag ligt. Daarnaast is IT security een waardig subject.

Big Data Hostingnetwork-virtual

Het plan van het rapport was om helderheid te hebben in het kennisniveau van de participanten op het gebied van Big Data met achterliggende vragen over de implementatie van informatie-analyse.

Bij 25 procent is ICT de aanjager van Big Data projecten. In 9 procent van de gevallen de organisatie in hoogst eigen persoon initiatiefnemer. In 33% van de kwesties zorgen de informatiespecialisten ervoor dat de nodige solution wordt gekocht, tevens in een vergelijkbaar deel van de cases zoekt de onderneming zijn interne juiste big data strategie.

Big Data verovert BelgiëStopping-Zero-Day-Exploits--For-Dummies_620x120

Het is belangrijk om de het management van de grote hoeveelheid data die beschikbaar is te kunnen managen, bekijken en te verbeteren.