www.stickers.nl

Op de website van www.stickers.nl zijn diverse mogelijkheden te vinden. Het is hier mogelijk om zelf een ontwerp te maken en deze uit te laten voeren in de vorm van een sticker. Deze kunnen gebruikt worden voor reclame doeleinde. Maar ook om een bedrijf goed zichtbaar te maken. Denk hierbij aan een vervoersbedrijf. Hier kunnen diverse dingen in een autosticker worden ontworpen om op de wagens geplakt te worden. 

Sinds kort hebben wij een nieuwe zaak en zijn hiermee bezig om beter bekend te worden. Hiervoor hebben wij al in diverse regionale kranten gestaan, maar ook hebben wij door middel van te flyeren getracht om de aandacht te trekken.  www.stickers.nl

Mooie autostickers laten maken via www.stickers.nl

Onze pogingen om in de omgeving van ons bedrijf meer bekendheid te krijgen was in eerste instantie niet gelukt. Het flyeren en zelf de advertentie in de krant waren niet echt een succes. Daarom hebben wij het op een geheel andere boeg gegooid, door middel van het maken van stickers. Dit ontwerp hebben wij geheel zelf gemaakt en het eindresultaat is prachtig. Alle auto’s die wij op de weg hebben rijden, hebben een mooie sticker aan de zijkant, samen met een mooie foto van wat wij zoal leveren.

Inmiddels hebben wij al veel nieuwe klanten erbij gekregen en daar zij wij bijzonder tevreden over. Dit hebben wij te danken aan de geweldige service en mogelijkheden van sticker.nl.