Wanneer international SEO relevant is voor jou

international SEO

Heb jij een website waarmee je graag beter vindbaar wil zijn maar ligt je focus niet in Nederland? Dan heb je heel ander soort SEO nodig. International SEO is een vak apart en kun je niet zomaar aan elke specialist overlaten. Zoek een samenwerkingspartner die gespecialiseerd is in international SEO en je daar dus mee kan helpen.

international SEO

Wat is SEO?

 

SEO is belangrijk voor elke ondernemer die met zijn of haar website graag goed gevonden wil worden op het internet. Je vindbaarheid is belangrijk en hangt voor een groot deel af van google. De meeste mensen zoeken immers via daar dus daar moet je ook op inspelen. 

 

Alle taken die je zelf kunt ondernemen om je positie in Google te verbeteren vatten we samen als Search Engine Optimization of SEO. Dit zijn methoden waarvoor je de hulp van Google niet nodig hebt. Daarnaast kun je nog SEA ofwel Search Engine Advertising toepassen. Dat houdt in dat je adverteert in Google om op een hogere positie of zelfs de eerste positie te staan. 

international SEO

Beide effectief

 

Zowel advertenties als SEO – organisch verkeer verhogen – zijn effectief maar SEO duurt wel langer. Zeker op internationaal niveau heb je te maken met veel concurrentie en kan zelfs de beste expert je niet binnen een dag bovenaan de pagina krijgen. Zo werkt het gewoon niet. Neem de tijd en heb geduld met je expert. Zij weten waar ze het over hebben. Vraag bovendien geregeld om updates zodat je weet wat er gebeurt.