Wat doet isolatie.com: kruipruimte isolatie

wat doet isolatie.com

Isolatie.com biedt verschillende isolatiematerialen en methoden voor kruipruimte isolatie, afhankelijk van de specifieke behoeften van de klant en de kenmerken van het gebouw. Hun deskundige team staat klaar om klanten te adviseren over de beste oplossingen en om de isolatie professioneel en efficiënt te installeren. Voor de kruipruimte heeft isolatie.com drie verschillende materialen: Icynene H2 foam/ Icynene Heatlock, Supearl EPS bodem parels & PIF-isolatie. De kruipruimte isoleren is een essentiële stap om de energie-efficiëntie en het wooncomfort van een woning te verbeteren, en Isolatie.com staat garant voor hoogwaardige dienstverlening op dit gebied.

Wat doet isolatie.com: dak isolatie


Dakisolatie is van vitaal belang voor energiebesparing, geluidsreductie en het creëren van een comfortabele woonomgeving. Isolatie.com is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten en producten (Icynene H2 foam & Icynene Heatlock, PIF-isolatie & Knauf timberframe), op dit gebied en staat klaar om klanten te helpen bij het verbeteren van de energie-efficiëntie en het comfort van hun gebouwen. Ze begrijpen dat elk project uniek is en bieden op maat gemaakte oplossingen om aan de specifieke behoeften te voldoen.

wat doet isolatie.com

Wat doet isolatie.com: spouwmuur isolatie & impregneren


Een belangrijke manier om de energie-efficiëntie en het comfort van gebouwen te verbeteren, is door de spouwmuren te isoleren. Isolatie.com staat klaar om klanten te helpen bij het verminderen van energieverliezen en het creëren van een milieuvriendelijkere en aangenamere leefomgeving. Ze maken op maat gemaakte oplossingen om aan de unieke behoeften van elke klant te voldoen. Isolatie.com heeft voor de spouwmuur drie verschillende materialen: Supearl EPS Parels, Knauf supafil Cavity 033 & A+Foam isolatieschuim en voor het impregneren hebben wij twee verschillende materialen: Funcosil FC Pasta & Funcosil SNL spray.