Website, van jou voor iedereen

Je nieuwe website laten maken kan via verschillende kanalen en er zijn verschillende mogelijkheden. Je kan het door een kennis laten opzetten maar voor een professionele en makkelijk te hanteren website kan je dit ook laten doen door professionals. Qua kosten hoef je in onze online wereld van tegenwoordig al lang niet meer te schrikken. Zowel voor kleine zelfstandigen als grote internationale bedrijven is je website je visitekaartje en geeft daarmee een eerste indruk van jou als ondernemer.

download

Offertes
Voordat je een opdracht bij de professional neerlegt is het verstandig een offerte te laten maken. Hierin kan je ook aan laten geven wanneer de site klaar is, welke bijkomende kosten je nog kunt verwachten en hoe het plan van aanpak is. website-laten-maken-vrijdagonline

All-in website laten maken
Geen zin in veel gedoe? Je nieuwe website maken kan met een all-in pakket. Met een mooie vormgeving en eenvoudig beheer kan je met het websitepakket voor een vaste prijs je nieuwe site lanceren. Je site is dan voorzien van een CMS systeem en is door het implementeren van diverse tools ook gelijk goed vindbaar via Google.

Website van vrijdagonline.nl
Vrijdagonline.nl biedt een all-in pakker wanneer jij je nieuwe website laat maken door het bedrijf. Op de site vindt je een goed en helder overzicht van de kosten en alles wat daarbij inbegrepen is. Van de vormgeving tot de vindbaarheid en het zelf aanpassen wanneer de site klaar is. Gemiddeld heb je binnen vier uur antwoord op je vragen en je nieuwe site kan binnen één week al in de lucht zijn.