Wilt u een ervareen tolk Spaans Nederlands inschakelen?

Een paar maanden geleden kregen wij een vraag van een Spaans bedrijf. Zij hadden te horen gekregen dat wij de onderdelen die zij voor hun productie nodig hadden, heel goed konden maken en zij wilden daarom graag een keer met ons in overleg om te horen of wij hen konden helpen. Het probleem was echter dat deze mensen enkel Spaans spraken en dus moesten wij zorgen dat wij een goede tolk Spaans Nederlands konden vinden die de gesprekken tussen ons kon vertalen. Wij hadden namelijk al snel in de gaten dat wanneer wij dit bedrijf binnen konden halen, wij echt een hele mooie stap met ons bedrijf konden maken. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat wij een goede tolk Spaans Nederlands konden vinden want er hing veel van deze klus af. Ik heb toen gekeken waar ik een tolk Spaans Nederlands kon vinden omdat ik zelf niet heel bekend was in dit vakgebied. Ik ben daarom gewoon maar even gaan googelen om te zien waar ik een tolk Spaans Nederlands moest inschakelen die ons verder kon helpen op de manier die ik ook hoopte. Ik heb toen gezien dat je niet bang hoeft te zijn dat je geen mensen in Nederland kunt vinden die als tolk Spaans Nederlands werken en ik ben daarom gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik de beste tolk Spaans Nederlands wilde inschakelen. Ik heb toen gezien dat ik naar de site Vertaalservicespaans.nl moest gaan omdat ik hier heel goede verhalen over las. De mensen die reeds met deze tolk Spaans Nederlands hebben gewerkt, hebben aangegeven dat deze tolk Spaans Nederlands echt heel professioneel is en dat het werk loepzuiver was. Dat was wat ik nodig had en ik heb daarom de site van deze mensen grondig doorgenomen. Ik wist gelijk dat ik graag met deze mensen wilde werken want ik vond de info op de site ook heel goed. Ik wilde daarom graag even een gesprek voeren met deze tolk Spaans Nederlands om te horen wat ik aan kosten moest verwachten. Ik heb toen een mooie prijs te horen gekregen en ik ben daarom gelijk afspraken met deze tolk Spaans Nederlands gaan maken.

Ik ben zeer tevreden over deze tolk Spaans Nederlands

Ik ben blij dat ik deze tolk Spaans Nederlands in de arm genomen heb omdat ik gemerkt heb dat deze tolk Spaans Nederlands het werk echt heel nauwkeurig deed. Zelfs een technisch onderwerp als de onze was geen probleem voor deze tolk Spaans Nederlands en daardoor hebben wij een heel grote klant weten binnen te halen.

Wilt u ook een beroep doen op deze professional?

Mocht u ook een beroep willen doen op deze professional, dan kunt u:

  • Even naar de site VertaalserviceSpaans.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact opnemen om meteen afspraken te kunnen maken

Ik hoop dat wij in de toekomst vaker kunnen gaan werken met deze tolk Spaans Nederlands omdat het geleverde werk echt heel goed was. Vandaar dat ik deze tolk ook zeker aan anderen zou willen aanraden.

Lees meer…