Zo kun je bovenaan Google komen

bovenaan google komen

Natuurlijk wil je het liefst bovenaan Google komen. Deze felbegeerde eerste plek levert je namelijk de meeste organische bezoekers op. En dat nog eens gratis ook! Hoe kun je nu bovenaan Google komen? De tips in dit artikel gaan jou verder helpen.
bovenaan google komen

Snelle website

Om hoger te komen in Google is het belangrijk dat je je website sneller maakt. Een snellere website biedt een betere gebruikerservaring en Google hecht hier daarom ook waarde aan. Hoe kun je je website nu sneller maken? Heel simpel. Je test je huidige laadtijd in Google Pagespeed. Vervolgens ga je aan de slag met de tips die je in deze tool ziet staan.

Lange teksten

Zoekmachines kijken steeds meer naar de lengte van je content. Ook letten ze op de tijd die bezoekers op je website doorbrengen. Als je teksten langer zijn (en nog steeds waardevol), brengen bezoekers gemiddeld meer tijd op je website door. Daarom is het aan te raden om lange teksten te schrijven van minimaal 1000 woorden. Zorg er ook voor dat je teksten waardevol en van hoge kwaliteit zijn.
bovenaan google komenBacklinks van hoge kwaliteit

Het is niet meer mogelijk om op nummer één in Google te komen door veel backlinks op websites van lage kwaliteit te plaatsen. Toch zijn backlinks nog steeds van belang, alleen gaat het nu meer om de kwaliteit van de backlinks. Zorg er daarom voor dat je alleen backlinks plaats op relevante startpagina’s en blogs van hoge kwaliteit.