Soms zijn wij thuis wel eens toe aan vernieuwing en er gaan soms natuurlijk ook wel eens dingen kapot. Ik vind het persoonlijk altijd leuk om kleine dingen in ons huis te kunnen veranderen, maar soms veranderen we ook wel eens de grote dingen. We hebben laatst een nieuwe keuken in ons huis laten plaatsen en daar zijn we eigenlijk wel heel erg blij mee. We hadden wel gelijk door dat onze bank dan wel weer helemaal niet bij onze keuken paste, dus we moesten ook maar gelijk een nieuwe bank halen. Na al die nieuwe dingen gekocht te hebben, mistten we eigenlijk alleen nog een nieuwe trap. De trap en de keuken staan nu eigenlijk helemaal niet leuk bij elkaar en de trap is over de jaren heen ook aardig beschadigd. Ik stele voor om stalen trappen te halen, omdat stalen trappen van goede kwaliteit zijn en dus veel minder snel beschadigd raken. Stalen trappen zouden ook ontzettend leuk bij ons huis staan en natuurlijk zullen de stalen trappen ook leuk staan bij de nieuwe keuken en de nieuwe bank. Ik besloot op internet te kijken om daar stalen trappen te bekijken. Na een tijdje gezocht te hebben kwam ik op de site taschestaalbouw.nl terecht en daar was ik eigenlijk gelijk heel erg enthousiast over. Het was de eerste site waar we echt mooie stalen trappen konden krijgen en de site was ook nog eens heel erg overzichtelijk. Vergeleken met de andere sites waar ik had gekeken was dit zeker de beste en we konden hier natuurlijk ook erg mooie stalen trappen krijgen. Ik besloot wel nog even met het bedrijf te bellen om al mijn vragen te kunnen stellen over de stalen trappen. Ik had niet heel veel vragen, omdat eigenlijk bijna alles wel op de site te vinden was, maar ik wilde natuurlijk wel alle details over de stalen trappen te weten kunnen komen. Ik werd gelijk heel erg goed geholpen en al mijn vragen zijn erg goed beantwoord. De werknemers waren heel erg vriendelijk en ze wisten erg veel over de stalen trappen. Ik merkte gelijk dat bij dit bedrijf de klant echt op nummer één staat en dat geeft mij altijd wel een goed gevoel.

Ik heb via dit bedrijf stalen trappen kunnen krijgen

De stalen trappen hebben we nu een paar weken in ons huis staan en we zijn er echt ontzettend blij mee. Ons huis komt nu eindelijk weer een beetje samen en het past natuurlijk ook erg goed bij de keuken en de nieuwe bank. De kwaliteit van de stalen trappen is ook erg goed, dus we kunnen hier zeker nog jaren mee vooruit, zonder dat ze beschadigd raken. Ik ben erg blij dat ik op deze site terecht ben gekomen.

Ik ben heel erg blij met hoe ons huis er nu uitziet

Heeft u ook interesse in dit product, dan kunt u:

  • Even naar de site taschestaalbouw.nl surfen
  • Het aanbod op de site bekijken
  • Bellen voor alle details

Ik ben heel erg tevreden over de goede service van dit bedrijf