Zo’n OneDrive App heel handig om te hebben

OneDrive App

YourhostingSteeds meer bedrijven werken tegenwoordig online. Hiermee bedoel ik dat zij werken via een drive of cloud. Op deze wijze hoeft een organisatie niet een geheel eigen opslagcapaciteit te hebben. Alles wordt eenvoudig online opgeslagen en is overal toegankelijk. Dit natuurlijk op het kantoor zelf, maar ook bij klanten of zelf thuis. Wanneer je hier dan aanpassingen in toe brengt wordt alles eenvoudig opgeslagen. Zelf werk ik nu al enig tijd via de drive. Op deze manier hoef ik geen intern geheugen aan te schaffen en wordt alles online gedaan. Verder heb ik ook geen extra onderhoudskosten. Alle werknemers kunnen online bij de benodigde bestanden en eenvoudig dingen aanpassen.

OneDrive AppOmdat je tegenwoordig bijna alles kunt doen met je smartphone heeft YourHosting ook een OneDrive App. YourHosting is overigens de firma waar ik deze software gekocht heb. Ik werk hier nu zo’n half jaar mee en zij leveren goede producten en de bijbehorende diensten.

 

Gebruik van zo’n app is een aanrader

Wanneer je gebruik maakt van de OneDrive App wordt alles gesynchroniseerd met je smartphone of tablet. Je kunt eenvoudig thuis bij de benodigde bestanden en andere documenten of agenda’s. Wanneer medewerkers ook toegang willen, kunnen zij hier ook bij.

onedrive voor bedrijvenNaast zo’n app heeft deze firma nog andere interessante diensten. Hiervoor raad ik jullie aan een naar yourhosting.nl. Hier staat alles overzichtelijk weergeven en kun je zelf bepalen wat interessant is voor jouw onderneming. Wanneer er nog onduidelijkheden zijn, kun je altijd contact met hun opnemen. Zo had ik zelf ook een paar vragen omtrent het gebruik van onedrive. Echter na het beantwoorden hiervan wist ik zeker dat het een toevoeging zou zijn voor mijn onderneming.