Exporteren naar België? Kijk eens naar de regio West-Brabant voor je logistiek

Als ondernemer ben je altijd bezig met het vergroten van je omzet en het verlagen van de kosten. Het uitbesteden van je opslag- en transportwerkzaamheden aan een in de regio Breda gelegen warehousing oplossing kan daarbij veel voordelen opleveren. Maar hoe vind je het juiste warehouse dat aan jouw wensen voldoet? In deze blog geven we vijf tips voor als een warehouse in de regio Breda zoekt.

Zoek naar een warehouse met voldoende opslagruimte

Als je een warehouse zoekt om jouw producten op te slaan en te transporteren, dan is het natuurlijk belangrijk dat er voldoende opslagruimte is. Zorg dat je weet hoeveel ruimte je nodig hebt en ga op zoek naar een aanbieder die deze ruimte daadwerkelijk heeft.

Kijk naar de ligging van het warehouse

Een warehouse in de regio Breda kan op zichzelf al een goede locatie zijn, maar let er ook op waar het warehouse precies gevestigd is. Is het goed bereikbaar voor vrachtwagens en andere transportmiddelen? En hoe ver ligt het bijvoorbeeld van de snelweg af?

Check de service die geboden wordt

Een warehouse biedt natuurlijk niet alleen opslagruimte, maar ook allerlei andere diensten. Denk bijvoorbeeld aan het verpakken en labelen van producten of het verzorgen van douanedocumenten. Kijk goed naar welke diensten een aanbieder biedt en of dit past bij jouw behoeften.

Vraag naar de beveiliging van het warehouse

Als je jouw kostbare producten bij een warehouse opslaat, dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat deze veilig zijn. Vraag naar de beveiligingsmaatregelen die een warehouse neemt en of deze voldoen aan jouw eisen.

Bekijk de referenties van het warehouse

Tot slot is het altijd verstandig om de referenties van een warehouse te bekijken. Zo krijg je een beeld van de ervaringen van andere klanten en kun je beter inschatten of een bepaalde aanbieder bij jou past.

Samenvattend

Een warehouse in de regio Breda vinden kan best lastig zijn, maar met deze vijf tips kom je al een heel eind. Hou altijd jouw eigen wensen en behoeften voor ogen en zoek naar een aanbieder die daar goed bij past.

Bron: DNA United Forwarders