Aluminium op rol 4

Messing is een mengsel van koper en zink, je kan het vaak herkennen aan een gelige kleur. Messing wordt voor veel dingen gebruikt, waaronder als materiaal waar bepaalde sieraden mee gemaakt worden. Dit is omdat het een heel stevig materiaal is en de gelige kleur op goud lijkt. Wil je zelf je sieraden maken met messing? Zorg dan dat je je materialen bij de beste messing groothandel inkoopt. Bij ons wordt er zorgvuldig met het materiaal omgegaan en bezit al ons personeel de kennis die er nodig is om jou het beste advies te geven.

Een paar tips

Er zijn een aantal belangrijke dingen om rekening mee te houden als je aan de slag gaat met messing. Soms krijgen mensen een kleine reactie van het dragen van de sieraden, dat kan zich tonen in uitslag of wat verkleuring. Dan is het aan te raden om sieraden van een ander materiaal te dragen. Ermee douchen is een no-go, dan kan het sieraad namelijk je huid groen kleuren. Dit is absoluut niet schadelijk voor je huid, maar het ziet er natuurlijk een beetje gek uit. Met je sieraden om de douchen zorgt er ook voor dat deze sneller verslijten en dus minder lang mooi blijven.

Mooi houden

Je wilt je sieraden natuurlijk mooi en glanzend houden zodat deze lang mee gaan. Daarom is het belangrijk deze af te doen bij het sporten of ander fysiek werk. Voor het schoonmaken van het materiaal bestaan verschillende producten voor. Het is erg belangrijk de juiste producten te gebruiken omdat verkeerde schoonmaakmiddelen verslijting en beschadiging kunnen veroorzaken. Bij de juiste messing groothandel wordt je hier goed over geïnformeerd. Zo zorg je ervoor dat je goed voor het materiaal zorgt en kun je deze kennis weer doorgeven aan je eigen klanten. Ook ben je verzekerd van het meest duurzame materiaal.