Bitcoin kopen is heel eenvoudig

creditcards

Iedereen kent het wel, de Bitcoin kopen. Bitcoin is een cryptocurrency die sinds 2016 heel populair is onder mensen. Dit komt door de enorme stijging die het de laatste jaren heeft doorgemaakt. In 2015 was 1 Bitcoin nog maar 0,02 euro en nu is dit 7500 euro. Er zijn dus heel veel miljonairs bijgekomen door de Bitcoin. De Bitcoin zelf is een online betaalmethode waar je allerlei dingen mee kan kopen. Het valt onder de cryptocurrencies. Door de jaren heen zijn er hier ook veel meer van gekomen. Er zijn er nu een stuk of 4 die bekend zijn bij het publiek, maar er zijn er echt oneindig veel over de wereld.

creditcards

Bitcoin kopen

Als je Bitcoin wilt gaan kopen kan dit op vele verschillende manieren. Je hebt website waar je een account op kan maken en zo investeren. Ook kan je via een zogeheten broker bitcoin kopen. Een broker is een eigenlijk een soort van persoon die voor je een investering doet. Dit betekend dat je je geld aan iemand geeft en degene vervolgens voor jou op de beurs dit geldt op iets gaat inzetten wat jij hebt gezet. Het is dus een indirect systeem. Als je nog even wilt oefenen en niet je eigen geld inzetten dan kan je een proefaccount nemen op vele websites. Zo kan je goed oefenen met geld dat niet van jou is. 

Leren investeren

Dit is niet zomaar even gedaan. Op de website van Beleggenonline.info kan je veel leren over investeren en wat slim is om te doen.