Een bi dashboard laten ontwerpen

Het heeft even geduurd maar ik kan nu toch echt zeggen dat we eindelijk een bi dashboard hebben laten ontwerpen! Dit na een lange tijd van zoeken en twijfelen of dat het wel geschikt genoeg is voor het bedrijf. Ik had uiteraard al wel op het internet gezocht naar handige tips en trucs om te gebruiken zodat ik een goed systeem zou hebben wat ook werkt. Ook in de kosten wilde ik alles goed en wel weten zodat ik niet achteraf voor een verassing kom te staan!

logo_visionbi-e1401561136886

Doordat ik op de website van VisionBI had gekeken wist ik het in ieder geval zeker dat ik me geen zorgen hoef te maken om de kosten. Deze zijn aantrekkelijk goedkoper als wat ik elders had gezien. Ook de werkwijze welke hun hanteren bij het maken van een geschikte bi dashboard is enorm van belang! Ik heb er dan ook voor gekozen om telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf en alles zo goed als mogelijk tijdens deze vergadering te bespreken.

Snelle service

Zo hebben we eind vorige week deze afspraak gehad en moet dan ook eerlijk zeggen dat de verleende service van hun perfect is. Duidelijke taal waarin wordt gesproken plus het feit dat je hier achter geen spijt van zult krijgen! Dit heeft mij doen beseffen dat het voor ons bedrijf een goede oplossing is om de rapportages duidelijk en overzichtelijk te bekijken.