Het heftruckcertificaat halen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Wesseldijk

WesseldijkVandaag ga ik het met u hebben over een heftruckcertificaat halen. Na het behalen van zijn MBO niveau vier is mijn zoon gestopt met school. Hij heeft een opleiding afgerond in een geheel andere sector dan mijn onderneming. Hij heeft namelijk een las opleiding volledig afgerond. Helaas na een half jaar werk gezocht te hebben zonder resultaat wist mijn zoon niet meer wat die moest. Hij kon geen werk vinden in het lassen, en zodoende is hij opzoek gegaan naar andere mogelijkheden. Via het internet stonden er vele vacatures vrij voor heftruckchauffeurs. Na het zien van deze vacatures nam mijn zoon het besluit om een heftruckcertificaat halen. 

Maar waar kon hij dit certificaat het beste behalen? Met deze vraag in gedachte is hij gaan rondneuzen op het internet. In een mum van tijd kwam hij terecht op de website van Wesseldijk. Bij deze verkeersschool had hij de mogelijkheid om voor een zeer voordelige prijs zo’n certificaat te behalen. Deze lage prijzen waren voor hem dan ook de voornaamste redenen om deze heftruck opleiding te volgen bij verkeersschool Wesseldijk!

heftruckcertificaat halen

Een goede keuze!

Achteraf gezien kan ik u vertellen dat het een goede keuze is geweest voor mijn zoon. Wesseldijk heeft hij hem opgeleid tot een professioneel heftruckchauffeur en dat binnen een maand. Nu mijn zoon zijn certificaat als heftruckchauffeur heeft behaald is hij opzoek gegaan naar werk. Gelukkig heeft hij dan ook een goede baan gevonden in het magazijn van een groothandel.

Hij verdient netto een leuk salaris per maand, en dat heeft hij allemaal te danken aan de geweldig heftruckopleiding van Wesseldijk!

ANWB